I WANT U BACK

I WANT U BACK

**********CADUCAT**********

 

DISSABTE 18 MAIG | 21:00 | TEATRE LA PASSIÓ | ESPARREGUERA

 

 

L’ESPECTACLE QUE RESSUSCITA A MICHAEL JACKSON

I want you back (Vull que tornis) és un dels primers èxits de Michael Jackson i probablement un dels pensaments més repetits entre els fans del Rei del Pop. Un d’aquests fans, el cantant DaBeat, ha dut la seva admiració per  Jackson fins a un altre nivell, aprenent a imitar la seva veu a la perfecció i reunint un grup de músics per a muntar el tribut definitiu: I WANT U BACK.

A diferència d’altres espectacles sobre Michael Jackson, I WANT U BACK és l’únic que no versiona els temes, sinó que reprodueix amb una gran semblança la música del Rei del Pop, cuidant el més petit detall. A més, la imitació de DaBeat porta a creure la il·lusió d’estar escoltant a l’autèntic Jackson. Per si no fos prou, es va incorporar al projecte el ballarí SAC MJJ, considerat un dels millors dobles del famós cantant.

 

L’espectacle té un format de concert i recull els millors èxits durant gairebé dues hores: Smooth Criminal, Beat it, Bad o Black or White són les cançons més aplaudides. El cos de ball, juntament amb SAC MJJ, reprodueixen les coreografies i els famosos passos de ball, com el Moonwalk.

 

 

L’ÚNIC espectacle homenatge a Michael Jackson, amb un 9.0 sobre 10 de qualificació a ‘Atrápalo’, èxit total de crítica en els mitjans especialitzats, que recorre tota Espanya en la seva Gira 2019/20 i que farà passar-ho com mai als seguidors del REI del POP.

 

I WANT U BACK és un espectacle fet per fans de Michael Jackson que respecta la partitura original al màxim i aconsegueix recrear fidelment cada tema, com si es tractés d’un disc.

 

Doble Michael Jackson: Sac MMJ
Cantant imitador Michael Jackson: DaBeat
Ballarins: Tania Simón, Roberto González, Samuel Martí
Músics: Daniel Hernández, Quim Castelló, Adrián Gonzalez, Miki Santamaría

 

Per a tots els públics
Preu: desde 17,60 €
Venda anticipada d’entrades: www.woutick.es