Treballant en temps de coronavirus

Treballant en temps de coronavirus

Molts establiments, sobretot els d’alimentació, han seguit obertes malgrat el confinament per tal de mantenir-nos abastits d’allò més essencial que és tenir un plat a taula, medicaments o emergències de qualsevol mena. Ens consta que han fet un gran esforç per conciliar vida familiar, horaris de treball, jornades dures i el temor de contagi i contagiar als seus. A tots ells els devem, com a població, el nostre agraïment. Ens han demostrat que quan els necessitem estan amb nosaltres, són els nostres professionals, el comerç local, el de casa.

SERRA XACUTERS ens explicava a la revista de maig: Arribar cada dia al treball carregat d’emocions i sentiments contradictoris, ve-t’ho aquí el que ens passa: Per una banda, voluntat; sabem que som un servei essencial i que ara més que mai hem d’atendre els nostres clients. D’altra banda, por; por pel risc de posar en perill la salut de les nostres famílies, la dels nostres treballadors i la nostra mateixa. A l’altra banda, esperança; l’esperança posada en què ens en sortirem bé. I encara, agraïment; agraïm als nostres clients la sensibilitat, respecte i comprensió per l’excepcionalitat del servei i per les moltes deferències que ens han tingut.

Finalment, orgull. Estem molt orgullosos del gran equip humà que formem. Hem treballat tots a una, organitzant torns, horaris, ajudant-nos segons les necessitats familiars i, sobretot, segons el nostre estat físic i emocional. Malgrat la pandèmia, aquest desastre haurà representat un moment de creixement personal i com a equip.  Per tot això, no podem dir res més que gràcies a tots.