TORRONS DE XOCOLATA, SUCHARD I COCO

TORRONS DE XOCOLATA, SUCHARD I COCO

INGREDIENTS

XOCOLATA (recepta base)
• 200gr de xocolata fosa
• 2 C/S d’oli de coco

SUCHARD
• 200gr de xocolata fosa
• 2 C/S d’oli de coco
• 1 tassa de quinoa inflada
• 2 C/S de mantega de cacauet

COCO
• 100gr de coco
• 3 c/ s sucre de coco
• Suc ½ llimona
• 1 C/S xarop d’atzavara
• ½ got de nata de coco
• cobertura de xocolata
• oli de coco

XOCOLATA

Molt fàcil de fer… Ideal per preparar i dur de regal per a les festes… Ho barrejarem tot i ho posarem en un motlle amb paper de cuinar… jo vaig fer servir com a motlle un tetrabric de llet, tallat per la meitat. Per sobre posarem fruits secs o fruites deshidratades i/o llavors al teu gust i a la nevera unes hores.

Alguns exemples de combinacions:

-Papaia deshidratada, pistatxo i llima
-Avellanes i pebre rosa
-Ametlles, panses i flor d’hibisc
-Pipes de carabassa, ametlles al curri, nabius i sal de l’Himàlaia

 

SUCHARD

Saludable! Amb la mateixa base del torró de xocolata, més 1 tassa de quinoa inflada i 2 C/S de mantega de cacauet. Ho barrejarem tot i ho posarem en un motlle amb paper i de seguida ho posarem a la nevera.

 

COCO

Posarem tot junt el coco, el sucre de coco, la llimona i l’atzavara en una cassola a foc lent remenant amb cullera de fusta durant 5 min. Després incorporarem el ½ got de nata de coco o vegetal i seguirem remenant, ha de quedar una espècie de massa, la posarem en un motlle amb paper o film i la tindrem a la nevera durant 2 h. Després ho cobrirem amb una barreja de 90 g de xocolata fos i 1 ½ C/S d’oli de coco i una altra vegada a la nevera. Ho guardarem a la nevera tota la nit i l’endemà ja ho podrem embolicar per regalar o compartir. Compte! És saludable, però no cal cruspir-se’n un de sencer, o deixarà de ser-ho!