SNACK DE CIGRONS

SNACK DE CIGRONS

Ingredients

• 1/2 kg de cigrons cuits (poden ser de pot, els prefereixo bio)
• 1/2 culleradeta d’all en pols
• 1 culleradeta ceba en pols
• 1/2 culleradeta cúrcuma
• 1/2 culleradeta comí en pols
• 1/2 culleradeta pebre vermell
• 1 culleradeta sal marina
• pebre al gust
• oli d’oliva quantitat necessària

Abans de començar, s’escalfa el forn a 200°C. S’esbandeix bé els cigrons i s’assequen amb paper o un drap de cuina fins que quedin ben secs. Primer s’afegeix la sal i l’oli (res més), es barreja bé amb les mans i s’expandeix en una safata amb paper apte per a forn, intenta que no quedin un damunt de l’altre. Baixa la temperatura a 180°C i cuina durant 30’. Es poden remenar de tant en tant, perquè es vagin fent uniformement. Mentrestant, es barreja les espècies en un pot, es treuen els cigrons del forn i s’hi afegeix la barreja, es torna a portar al forn uns 5’ o 10’ més, fins que estiguin cruixents.

Es poden guardar, un cop freds, en un pot de vidre durant 5 dies o servir al moment. Si els teus nens estan avorrits dels cigrons de sempre, aquesta és una manera més divertida i saborosa de menjar llegums; també pot ser un excel·lent snack o formar part d’un pica-pica saludable.