Què farem aquest estiu amb les criatures?

Què farem aquest estiu amb les criatures?

Esperem que l’estiu continuï sent estiu amb tots vosaltres i els casals! 

Monitors i monitores de l’Esplai La Lluna

Els monitors i monitores de l’Esplai La Lluna ens envien aquest missatge per a les families amb criatures

Com ja sabeu, l’actualitat s’està centrant en la gestió de la COVID-19. Les informacions que ens arriben a tots són diverses i, a vegades, difoses. Des del centre de l’Esplai la Lluna volem fer-vos arribar un missatge de calma i tranquil·litat, i alhora, informar-vos sobre quin és l’estat de les activitats d’estiu que estem programant. 

Com cada primavera, els monitors i monitores del centre iniciem les preparacions dels casals d’estiu amb molta il·lusió, i aquest any, no ha estat diferent. Com podeu veure en el cartell, en breus s’iniciaran les inscripcions, però aquesta vegada, online (a través d’un nou aplicatiu que permetrà a tothom poder inscriure els infants i joves des de casa). També estarem alerta a les indicacions que van emetent les autoritats pertinents per adaptar tot allò que calgui a la situació. 

Som conscients que els moments que estem vivint són extraordinaris, i per això, també volem prendre mesures extraordinàries. Es tracta de ser resilients i adaptar-nos als canvis. De moment, des de l’equip de monitors i monitores, volem mantenir-nos positius i desitjar que la situació permeti la realització dels casals, però caldrà estar atents per a qualsevol novetat. 

Moltes gràcies per la comprensió i per la paciència. Recordeu que, mentrestant, podeu consultar les nostres publicacions de preguntes freqüents a les xarxes socials, o contactar amb nosaltres a través de les mateixes o del correu electrònic per qualsevol dubte.

Fins aviat, 

Equip de monitors i monitores de l’Esplai la Lluna

Esplai La Lluna