NUGGETS DE POLLASTRE

NUGGETS DE POLLASTRE

Ingredients

• 10/12 talls de pit de pollastre
• 2 ous
• 3 cullerades de farina de blat o de blat de moro (si ets celíac)
• un paquet de natxos de blat demoro (triturats)
• all, julivert, sal i pebre
• oli d’oliva verge extra

Prepararem 3 bols, un amb la farina, un altre amb els ous batuts amb sal pebre i all i julivert en pols i un altre amb els natxos triturats (que no sigui uniforme, així hi haurà alguns trossos més cruixents que uns altres i li donarà textura) Prepararem una safata per anar al forn i la pinzellarem amb l’oli. És molt fàcil però ens haurem d’organitzar per a cada tall: Primer ho passarem per la farina. Segon per l’ou i tercer pels natxos triturats. A mesura que els anem preparant podem anar posant-los a la safata. Cou- rem al forn fort uns 15 minuts, fins que quedin daurats, vigilarem que no es cremin!!

Queden boníssims i no tenen res a veure amb els que es mengen en els fastfood.

Ingredients per a la salsa:

• 1 iogurt
• 1 cullerada petita de ceba en pols
• 1 cullerada petita de mostassa antiga
• 1 cullerada de mel
• 1 cullerada d’AOVE
• un grapat de sèsam torrat
• sal i pebre

Barrejarem tots els ingredients, excepte la mel i el sèsam, que l’afegirem pel damunt al final. I ja està! No em digueu que no és meravellosament fàcil!!! Podrem fer-la servir per acompanyar carns de tota mena, peix, i fins i tot verdures al forn o patates. Espero que us agradi i que la compartiu.

Que passeu un feliç juliol!