MANDONGUILLES AMB ANÍS

MANDONGUILLES AMB ANÍS

Ingredients:

• carn picada de porc
• molla de pas sec
• ou
• farina
• oli d’oliva
• anís dolç
• maionesa (feta a casa) 
• llet ideal
• all, sal, pebre i cibulet 

Prepararem la carn per fer les mandonguilles (la podeu fer amb la carn que més us agradi, a mi la de porc sense barreges). La posarem en un bol, afegirem un ou sencer, i la molla de pa sec ratllada (tanta com demani, espessirem la carn perquè qualli amb l’ou i quedarà més melosa). Remenarem tot bé i, si cal, afegirem sal i pebre. Farem les mandonguilles i les passarem per farina. Ben espolsades, les fregirem en abundant oli d’oliva. Quan les tinguem daurades, retirarem l’oli i afegirem a la mateixa paella un bon raig d’anís (El Mono, dolç). Esperarem remenant que l’anís desaparegui, han de quedar caramel·litzades, si veieu que no ho estan afegiu més anís. No són gens fortes, ja que l’alcohol desapareix. Farem una maionesa amb oli d’oliva, ou, sal i un tros d’all. Posarem una bona part en una tassa i la barrejarem amb una mica de llet Ideal. Us quedarà una salsa més aviat clara amb un toc d’all però molt suau. Espolseu amb una mica de cibulet. Fantàstic per a un sopar amb amics o família, condeix molt i no és car ni arriscat de cuinar.

L’èxit és segur!

ESPAVILA A LA CUINA
cuinar com la mare