La vida es sueño

La vida es sueño

**********CADUCAT**********

 

21 | 22 SETEMBRE | TEATRET | ESPARREGUERA

 

Afrontar un clàssic sempre és un repte, sigui en l’idioma que sigui; en aquest cas el castellà. El Teatret dedica el seu petit espai al gran teatre espanyol del segle XVII: La vida és sueño, de Pedro Calderón de la Barca.

Calderón de la Barca, és un dels grans dramaturgs de tots els temps per això algunes de les seves obres com El alcalde de Zalamea o La vida és sueño, entre altres, són parada obligatòria per cada nova generació. La vida és sueño, segons Calderón, és una conclusió que podria ser certa, malgrat la desmesurada avidesa pels bens materials; així i tot, continuava creient que el somni més gran de tots és la vida amb les seves petites/grans coses.

La majoria dels clàssics antics, ho són, perquè moltes de les xacres polítiques i socials de les quals parlen: ànsies de poder, voluntat de riquesa, bel·licisme, violència de gènere, intolerància… encara en són rèmores que afecten la vida avui; però també ho són, per les propostes dramàtiques i les sonoritats poètiques, transmeses per plomes plenes d’art.

Tramateatre, presenta una versió reduïda de La vida és sueño, amb la pretensió de donar tot el pes dramàtic a la paraula i a l’ambient sonor en directe car ens ha semblat que així podríem transmetre millor l’immens conjunt de sensacions que Calderón diposita en els seus versos. Una oportunitat per fer amistat amb el clàssic de tota la vida (…es sueño). El somni de la vida real.

 

Direcció: Carles Reynés
Intèrprets: Miquel Castellano, Rafa Haro, Ernest León, Xavi Sànchez, Judit Tàsies, Mari Valderrey i Roger Vilà
Adaptació: Pedro A. López i Carles Reynés
Espai sonor (bateria): Oscar Doménech
Espai escènic: Rafa Haro
Il·luminació: David Rebollo
Imatge i comunicació: Carme Paltor
Regidoria i atrezzo: Carme Sánchez
Producció: Tramateatre

 

Horaris:
Divendres i dissabtes_ 21:00
Diumenges_20:00

 

Reserves:
618.313.899
tramateatre@gmail.com

Org. Tramateatre