La fidelitat compartida

La fidelitat compartida

MARIONA UNZETA

La decisió i la creativitat, dues actituds que l’uneixen a les pàgines de l’Espavila

Molts dels col·laboradors de l’Espavila durant aquests gairebé vint anys de la revista, han optat per promocionar-se a través d’escrits que aporten informació i propostes per la nostra salut i benestar. És aquest el cas de la clínica dental UNZETA, que periòdicament arriba als nostres lectors amb textos que ajuden a entendre més sobre la salut bucal. 

La Mariona és creativa i decidida, quan té clar una cosa tira pel dret, així ha aconseguit un espai on et sents ben acollida. També té molt clar que ha d’oferir qualitat i professionalitat, per això compta amb un equip multidisciplinari format per 14 professionals que es dediquen a la salut bucodental en diferents àrees. 

El comerç local i els establiments de serveis s’han d’adaptar als nous temps. Sembla però que els establiments de serveis són, ara com ara, imprescindibles… 

Com veus el futur del comerç? Una sortida pot ser la diversificació i oferir la diferència. 

En l’àmbit sanitari sempre s’ha d’estar a l’última. La tecnologia millora i s’ha d’estar atent als canvis. Vull pensar que els odontòlegs no desapareixeran a mig termini, ja que les mans i el tracte humà encara no són substituïbles.

Especialització i professionalitat. Trobes que cada vegada hi ha més demanda de serveis? 

A la nostra clínica hem hagut d’augmentar el nombre d’especialistes incorporant noves especialitats com la logopèdia i l’estètica facial i ampliar les instal·lacions perquè certament ha augmentat el nombre de pacients

Parlem de la revista, què t’ofereix l’Espavila? 

L’Espavila ens permet saber que es cou a Esparreguera i rodalia.

També el model de publicitat ha canviat molt, les xarxes permeten estar ben informat (o massa, de vegades). És fàcil gestionar-ho des de l’empresa? 

Les xarxes han vingut per quedar-se i requereix un esforç extra però el client ho agraeix i se sent més proper a la clínica.

L’Espavila també s’haurà d’adaptar als canvis de models, què ens suggereixes?

Augmentaria determinades seccions, particularment la dedicada a la cuina em queda curta.

Gràcies Mariona, sempre és un plaer parlar amb persones disposades a col·laborar amb el que sigui i a mirar el futur amb il·lusió.

Pl. Constitució 2 | Esparreguera
T. 93 770 82 56
www.dentalunzeta.com