La fidelitat compartida

La fidelitat compartida

LLUÏSA PAULO

Lluitadora i creativa, i juntament amb el seu soci, Blas, han fet d’Espiral 108 un centre dinàmic i innovador. Una llarga amistat la vincula a l’Espavila

El centre Espiral 108 està dedicat a les teràpies naturals i sistèmiques, van obrir les portes el setembre de 2005 i des de llavors s’han anat adaptant a les necessitats de cada moment.

Quinze anys, Lluïsa, com els porteu?
Ens fa molta il·lusió poder dir que enguany celebrem el 15è curs a l’Espiral 108. No teníem idea de com aniria tot plegat, aquell setembre de 2005. Però si que sabíem quins eren els objectius, volíem unificar activitats i teràpies naturals.

Moltes activitats i moltes teràpies…
Vam començar amb poques coses, i avui dia tenim una dotzena de teràpies i 12 activitats diferents.

Vareu començar tu i el Blas, i ara quants sou?
Alguns col·laboradors més entre terapeutes i professors.

I evidentment teniu clients assidus i d’altres que venen en moment concrets.
Sí, així és. Al llarg d’aquest 15 anys han passat pel centre més de 2.000 persones.

Què us fa tan diferents?
Que sempre estem innovant. La novetat d’aquest darrers anys és la formació en Constel·lacions Familiars. En la qual tenim persones de tot arreu, valencians, mallorquins i evidentment del territori català. Això ens ha donat un nou impuls i també més responsabilitat.

Considereu, doncs, que ha estat un èxit el vostre projecte?
Sí. Tret dels anys de crisi que vam patir una mica, han estat 15 anys de bon treball i bon ambient, i sempre pensant en millorar.

Des del primer moment us heu servit de l’Espavila per comunicar…
Ens ha anat molt bé perquè puntualment cada mes arriba a totes les llars i els que la llegeixen sempre hi poden trobar articles interessants, això ens dona la oportunitat de fer arribar la nostra informació i posar-la a l’abast de tothom. Per nosaltres ha estat una bona eina.

Doncs Lluïsa i tot l’equip, per molts anys més…

Av. Francesc Macià, 135 | Esparreguera
T. 619 73 66 60
www.espiral108.net