LA FESTAVAL 2019

LA FESTAVAL 2019

**********CADUCAT**********

 

DISSABTE 16 MARÇ | 10:00 | APARCAMENT LA PASSIÓ | ESPARREGUERA

 

Una jornada solidària organitzada pels Bombers Vertical Montserrat i la Xarxa d’AMPA’s d’Esparreguera en benefici de diferents projectes d’investigació i recerca en malalties infantils que l’Obra Social Sant Joan de Déu realitza als diferents hospitals que té a Catalunya.

Al llarg de tot el dia hi haurà exposicions de camions de bombers i altres vehicles de seguretat i emergències, una xerrada de prevenció en cas d’incendi, una pràctica d’excarceració i tallers de sensibilització d’incendis forestals
i domèstics.

També es farà un mercat solidari de contes i artesania, tallers de terrissa, xapes, mandales, plantació de llavors, pintar cares i creació de màscares d’animals i superherois… activitats destinades al públic familiar.

La jornada també vol potenciar el vessant inclusiu amb un circuit de cadires de rodes i un altre de bastons d’invidents per a sensibilitzar als infants sobre aquestes limitacions.

Es farà una campanya de donació de sang, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat en el marc de la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”.

Per poder participar en la FestaVal s’haurà d’adquirir un passaport solidari, que donarà accés a totes les activitats.