GELAT DE MADUIXA

GELAT DE MADUIXA

Ingredients

1/2 kg maduixes congelades
1 iogurt grec natural
1 clara batuda a punt de neu
Si vols pots agregar xarop d’atzavara, o el que prefereixis per fer-ho més dolç

Batrem la clara d’ou a punt de neu, podem posar-hi una mica de sal, ens ajudarà que quedi més ferma. D’altra ban- da, triturarem les maduixes congelades amb el iogurt grec i, si volem, algun edulcorant. Podem batre-ho amb un robot de cuina o una liquadora, ens quedarà una textura suau i cremosa. Llavors, incorporarem aquesta barreja a la clara d’ou batuda, amb moviments suaus i girant, per no trencar les bombolles que faran un gelat molt més cremós. Si cal, ho ficarem al congelador 30 minuts més, però si ho hem fet de pressa, ja estarà llest per servir-ho. Decorarem amb fruits de bosc i menta. Ara gaudim d’un gelat nutritiu, baix en greixos i sucre que serà una delícia per a tots i és tan fàcil que el podrem preparar a qualsevol hora.