Ingredients

  • llata de vedella
  • 1 ceba ratllada
  • 1 tomàquet ratllat
  • vi ranci
  • camagrocs
  • castanyes
  • farigola, sal i pebre
  • oli d’oliva verge

Començarem colpejant els filets (jo ho he fet amb la maneta de morter), els posarem sal i pebre i enfarinarem. En la mateixa cassola on courem el plat, fregirem els talls, 2 minuts per banda i reservarem. Tot seguit, amb el mateix oli, fregirem la ceba a foc lent i quan comença a canviar de color afegirem el tomàquet. Una vegada fet el sofregit afegirem mitja tasseta de vi ranci i deixarem evaporar una mica. Posarem al damunt la carn, les castanyes netes i pelades, els bolets, una mica de farigola i una mica d’aigua. Deixarem coure durant 25 minuts tot junt sacsejant de tant en tant. Una vegada cuit és millor deixar-ho reposar mínim dues hores, resultarà més bo. És un plat de sucar-hi pa!