Fet amb gust

Fet amb gust

Marc Suárez (1990)

Expert en pastisseria creativa i escultura en xocolata. Imparteix cursos (centrats, principalment, en l’escultura en xocolata, els pastissos d’estructura antigravetat i els de celebració) des de Nova Zelanda fins als Estats Units, passant per Indonèsia, Singapur, l’Índia, Kuwait, Regne Unit i Mèxic, entre d’altres. Guanya el concurs BCN&Cake (2015), l’ExpoGato de Marsella (2016), dues medalles d’or al Cake International (Birmingham, 2016 i 2018) i el segon premi al SoFlo de Miami (2018). L’any 2019 rep el premi al millor pastisser escultor del Món per la revista internacional Cake Masters Magazine. Arran de la crisi sanitària ha adaptat la seva docència impulsant el projecte Le Doux Collage Academy, on imparteix sessions telemàtiques setmanals amb alumnes de tot el món. Darrerament prepara l’obertura de la seva pastisseria física, que oferirà una carta centrada en una visió renovada de la pastisseria tradicional.

veieu la seva obra a www.ledouxcollage.com