FERREROS DE PATÉ DE FETGES

FERREROS DE PATÉ DE FETGES

INGREDIENTS

• Paté de fetge (la recepta original és amb foie)
• Ametlles torrades amb sucre de coco al forn i picades a morter
• Xocolata negre 85% fos amb un raig d’AOVE (oli d’oliva)
• perles d’oli al xili de Caviaroli.
• Flor de sal

Posarem a bullir en un pot, amb poca aigua, un grapat de fetges de pollastre ECO, amb espècies, i herbes aromàtiques fresques, all i ceba en pols, quan estiguin cuits, escorrerem i triturarem amb un braç elèctric, ho posarem en un pot de vidre i cobrirem amb una capa d’oli d’oliva, taparem i conservarem a la nevera.

Amb una cullereta agafarem una mica de paté i la passarem pel cruixent d’ametlles fins que es cobreixi i quedin en forma de boletes. Després les posarem al congelador. Mentrestant fondrem la xocolata amb un raig d’oli d’oliva.

Quan les boletes estiguin fredes, banyarem les boletes en la xocolata i un altre cop a la nevera. A l’hora de servir-les, posarem al damunt unes perles de caviar d’oli, el toc de xili queda espectacular i unes escates de flor de sal.

Amb aquest entrant, triomfarem segur! Bon Nadal i Bones Festes!! Ens veiem l’any vinent!