DUES-CENTES REVISTES

DUES-CENTES REVISTES

Hem arribat a les dues-centes revistes, una xifra rodona en un any rodó, el 2020. La revista naixia l’abril del 2001 i l’any vinent farà 20 anys, per això des d’aquest número 200 dedicarem tot aquest període a entrevistar a aquelles persones que ens han ajudat a fer possible l’Espavila.

Podeu gaudir d’aquesta revista de manera gratuïta perquè un munt de persones han cregut en ella: els comerciants, petites empreses i entitats, algunes d’elles estan en aquestes pàgines gairebé des del primer número, com és el cas de la Rosa Lafargue.

L’Espavila és una iniciativa privada que va néixer de la mà d’Eva Ros i Marta Puig i a demanda d’alguns comerciants que volien un espai per informar. Elles coneixien la necessitat de divulgar una agenda cultural i van fer la primera edició que no era sinó un full imprès a dues cares.

La iniciativa va tenir molt interès, ja que van trobar una manera original de fer la publicitat, vinculant joves esparreguerins a les fotografies de moda.

De seguida aquell full es va fer petit. Aviat vam canviar el model per una revista mida A5. El 2012 un nou canvi ens va portar al format que ara tenim. Varem ampliar la informació amb la d’altres municipis i també el repartiment.

Informació cultural i comercial, difusió del programa de les festes majors, de petits reportatges sobre l’entorn, els barris, la gastronomia local, i dels professionals i els serveis que ofereixen. Això és l’Espavila.

Gràcies a vosaltres i al vostre interès i a tots els patrocinadors.
Gairebé 20 anys amb il·lusió per entregar la pròxima edició.