CONCERT Ferran Palau, Jordi Matas i Paula Garcia

CONCERT Ferran Palau, Jordi Matas i Paula Garcia

**********CADUCAT**********

 

DIUMENGE 19 MAIG | 20:00 | AUDITORI ESCOLA EL PUIG | ESPARREGUERA

 

El pròxim diumenge 19 de maig a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Escola Cooperativa El Puig (carrer de Baix 20-24 d’Esparreguera) l’Associació Beques Lola Lizaran presenta un concert de Ferran Palau amb Jordi Matas i Paula Garcia a benefici de les beques per al curs 2019-2020. Les beques, de les quals encara hi ha convocatòria oberta per al curs vinent, són ofertes a estudiants de la vila d’Esparreguera que volen cursar estudis superiors de música o arts escèniques.

 

Ferran Palau és membre actiu del grup Anímic, amb els quals ha editat diversos discos, entre els quals “Hannah” i “Hannibal”, quehan estat un èxit de crítica i públic. Paral·lelament inicià una carrera en solitari l’any 2011 que el dugué a gravar el seu primer disc firmat amb el seu propi nom i titulat “L’Aigua del Rierol”, en el qual hi col·laboren Jordi Matas, Marc Cuevas, David Parras, Jordi Claret, Marie Perera i Louise Joanne Sansom. El 2015 treu el segon disc “Santa Ferida”, en el que intervé també Jordi Matas, dos talents que se sumen també en el darrer album de Ferran Palau “Blanc”, que va treure el 2018.

 

 

Jordi Matas compta també amb una llarga carrera entre festivals de jazz, concerts i diversos premis. Actualment, lidera els grups Jordi Matas Organic Trio –amb el qual ha enregistrat “Landscape”–, Jordi Matas Quintet –amb el qual ha gravat els discos “All that Matas” “Racons”– i HAT –amb el qual ha gravat l’àlbum “Hi ha”. També ha participat amb músics com Jorge Rossy, Nat Su, Chris Higgins, Joe Smith, Peer Wiborys, Benet Palet, Gorka Benítez, Masa Kamaguchi, Aruan Ortiz, RJ. Miller, Peer Wiborys, Falk Willis, Ike Stubblefield, Alexis Cuadrado, Guillermo Klein, John Ellis i col·laboracions amb Carme CanelaEl Petit de Ca l’Eril i Ferran Palau.

 

 

La jove Paula Garcia Matas és cantant de pop, blues i soul i ha tingut ocasió de demostrar la seva qualitat en concerts oferts per a la mateixa Associació Beques Lola Lizaran i en col·laboracions amb grups locals com Amazing Gospel.

El concert ens oferirà una ocasió única per a gaudir del talent d’aquests tres músics esparreguerins i poder col·laborar en les noves beques.

 

 

Font: setsetset