Colònies de setembre a l’Esplai la Lluna

Colònies de setembre a l’Esplai la Lluna

L’Esplai La Lluna, un any més, torna a oferir les colònies de setembre per a infants i joves!. Les colònies són l’espai perfecte per fer amics i amigues, gaudir del lleure i la natura i conviure durant 6 dies a un ritme frenètic!

El Centre d’interès de les colònies d’enguany són les intel.ligències múltiples i les aniran veient mentre vagin passant els dies amb jocs, tallers, gimcanes, excursions, jocs de nit i molt més! 

A l’Esplai els encanta gaudir dels entorns on van i per això creuen que la casa de Can Riera de Ciuret és perfecte, amb molts equipaments, inclosa una piscina per a ells!

Les inscripcions estaran obertes de manera telemàtica fins al 16 d’agost amb el link que podeu trobar al seu instagram o aquí: https://bit.ly/2A8a8mq

Durant la última setmana d’agost realitzaran una reunió informativa per a poder acabar de resoldre dubtes i explicar-vos la logística i funcionament. 
El preu de les colònies el trobareu tant a les publicacions d’instagram, amb diferents modalitats segons si sou socis/es, infants de 3 a 5 anys o més grans. En aquest preu queda inclosa la totalitat de l’estada, el transport i els àpats en règim de pensió completa. 

Us esperen, un any més, les colònies d’estiu de l’Esplai La Lluna!

@esplailallunaesp