Carbassa especiada amb iogurt

Carbassa especiada amb iogurt

Ingredients

  • carabassa partida per la 1⁄2 i sense llavors
  • iogurt grec o quefir
  • 1 trosset de ceba tendra picada
  • allioli per pinzellar
  • all en pols, comí, coriandre en pols
  • zahatar i sumac (són dues espècies d’orient mitjà que m’encanten, però sé que no n’hi ha a qualsevol lloc, pots improvisar amb les espècies que més t’agradin)
  • sal i pebre
  • herbes fresques

Posarem el forn a 200o a escalfar.
En una safata de forn posarem les dues meitats de carabassa i les pintarem amb allioli (que no em falti!) O bé amb oli d’oliva. Escamparem per sobre les espècies seques, sal i pebre. Courem al forn durant 15 o 20 minuts, fins que estiguin tendres i daurades. Quan estiguin a punt, les servirem en una safata amb el iogurt, o el quefir i hi afegirem herbes fresques i ceba tendra tallada molt prima.

No em diguis que no és fàcil! Boníssim, nutritiu, de temporada i super vistós i mediterrani!!