ÀPAT SOLIDARI DE FESTA MAJOR 2020

ÀPAT SOLIDARI DE FESTA MAJOR 2020

6è SOPAR SOLIDARI ADAPTAT

DEL POBLE PER AL POBLE

El Sopar Solidari de la Festa Major arriba a la 6a edició. Gràcies a l’assistència d’uns 200 comensals i la col·laboració de comerços i empreses d’Esparreguera, en els anteriors sopars es recolliren uns 3.000 €, diners que s’utilitzaren per a ajudes socials a famílies del poble i a diverses ONGs.

Aquest any, a causa de la pandèmia i de la crisi econòmica, l’organització canvia, excepcionalment, el format de l’esdeveniment. Mantenint “l’esperit del Sopar”, s’ha decidit que siguin els restaurants els que serveixin un menú amb el “Tiquet de l’Àpat Solidari”, evitant un sopar multitudinari i ajudant així un dels sectors perjudicats, el de la restauració.

Ara, més que mai, és necessària la nostra col·laboració.

COM HO FAREM?
Comprant els tiquets de 18 € que es podran bescanviar, al llarg del mes de juliol, per menús de 13€ en qualsevol establiment participant. Els 5€ restants del tiquet aniran íntegrament a la bossa solidària d’enguany: Omplimlapica i Càritas. 

Un cop adquirit el tiquet, caldrà posar-se en contacte amb l’establiment per reservar i encarregar els menús que es podran consumir al mateix restaurant o bé endur-se’ls.

També es pot participar en aquesta campanya solidària organitzant un àpat a casa vostra, comprant tiquets zero (5€) que aniran íntegrament a la bossa solidària. Una altra opció és fent un ingrés al compte d’Omplimlapica ES31 2100 0057 46 0200591497. 

Compartirem els àpats solidaris a través de les fotografies que pengeu a les xarxes amb l’etiqueta #SoparSolidariEsparreguera

Organitzat per les Entitats del Consell Local de Cooperació: Omplimlapica, Càritas, Fòrum21, Agermanament, Casal Intercultural, Associació El Amal i amb la participació de restaurants i establiments de menjar per emportar d’Esparreguera.