WRAPS SENSE GLUTEN

WRAPS SENSE GLUTEN

Ingredients
•1 tassa de puré de moniato
•1 tassa de farina de coco
•1 tassa de farina de sarraí
• sal i pebre

Opcionals
•1 c/petita de cúrcuma
•1 c/petita de comí en gra
•1 c/petita de ceba en pols

Farcit
• iogurt de coco
• alvocat amb llimona
• coriandre fresc
• salmó fumat
• brots de ruca
• pipes de gira-sol

 

Súper fàcil, per tenir preparades les “tortitas” i gaudir-les en qualsevol moment!

Barrejarem tots els ingredients, afegirem farina si fos necessari i fem boletes (entre 6 o 8) segons la grandària de les teves tasses.

Amb un pal de cuina aixafarem les boletes fins que quedin “tortitas” ben fines. Jo faig servir film per cobrir les “tortitas”, perquè són massa fines i s’enganxen i es parteixen, ja que no porten gluten.

Preescalfarem una paella i posarem unes gotes d’oli. Courem cada “tortita” d’una banda i de l’altra, no massa, perquè siguin flexibles i es puguin enrotllar.

Farcirem al nostre “gusto i piacere” jo vaig posar el que hi havia en la nevera.