SANDVITXOS ESTIUENCS

SANDVITXOS ESTIUENCS

Ingredients
Per als panets:
•1 got de grans de sarraí
•1 cullerada de Maca andina
•1 cullerada de xia
•2 cullerades de farina de cigrons
•1 got de cigrons cuits
•1 cullerada de llevat nutricional
•1 cullerada de bicarbonat
•herbes provençals al gust
•aigua

Per al farciment: Fes córrer la imaginació, jo t’explico com els vaig fer.
•carabassó cru tallat finit
•espàrrecs verds crus tallats amb pela llegums
•tomàquet cirerol
•cogombrets
•gingebre adobat
•paté vegà de curri (o un formatge d’untar, maionesa saludable o un altre paté)
•salmó salvatge fumat amb anet (opció no vegana)

 

Barrejarem tots els ingredients dels panets en una batedora, anirem agregant aigua fins que quedi una pasta com per a fer pancakes. Mentrestant posarem a escalfar una paella petita, amb una gota d’AOVE.

Amb aquesta preparació, vaig fer 4 coques ben gruixudes. Courem per un costat i després per l’altre, amb tapa primer (perquè es cuinin bé per dins), i després deixarem un minut sense tapar de cada costat perquè quedin daurades.

Deixarem refredar i tallarem. Ja podrem muntar els sandvitxos al gust de cadascú o servim en safata perquè s’ho preparin al seu gust.