ROTLLE D’ESPINACS

ROTLLE D’ESPINACS

Ingredients
• 1 manat d’espinacs frescos, només escaldats, no cal bullir-los, només que s’estovin i quedin ben verds.
• 2 ous i una clara
• Sal, pebre, all en pol, ceba en pols
• 1 culleradeta de pols Royal

Per al farciment
• 1 pit de pollastre bullit
• formatge ratllat al gust
• pebrots escalivats
• olives verdes

 

Ho passarem tot per la Turmix, fins que quedi una crema líquida. Posarem paper de cuinar en una placa de forn i a sobre hi posarem la crema, li donarem “un meneíto” a la font, perquè la pasta quedi tota llisa.

Cuinarem 15/20 minuts a 200°C més o menys. Ha de quedar ferma i seca. Tot seguit farcirem al nostre gust mentre anem enrotllant. Anirem traient el paper de forn a mesura que l’anem enrotllant.

Jo li vaig posar pollastre bullit, formatge, pebrots rostits i olives verdes. Com li havia posat formatge al farcit, vaig tornar a posar el rotlle, 5 min al forn perquè quedés fos.

Però també podríem fer-lo fred amb tonyina formatge d’untar o maionesa, per exemple.

No en va quedar ni una engruna! Se’l van menjar sencer!