MUSCLOS “A L’ESTIL DEL MEU PARE”

MUSCLOS “A L’ESTIL DEL MEU PARE”

Ingredients
• 1 kg de musclos cuits i oberts
• 1 llimona
• 3 fulles de llorer
• 2 grans d’all
• julivert i AOVE
• ½ got de vi blanc
• 2 C/S de parmesà ratllat

 

M’encanten els musclos del delta de l’Ebre, els obro en una olla amb 1 dit d’aigua, unes fulles de llorer, el suc d’1 llimona (deixo la llimona espremuda dins) i un parell de dents d’all aixafats… Poso tot a foc viu, tapat, uns minuts fins que s’obrin, els hi trec una de les balbes i els congelo. Així que aquesta vegada, tenia congelats.

Faig una salsa amb AOVE, all i julivert fresc picat, ½ got de vi blanc (tot en cru). Poso els ½ musclos en una safata per anar al forn, afegeixo la salsa. Espolso un grapat de parmesà ratllat i al forn fort uns minuts fins que es gratinin.

Amb aquesta recepta a casa, mengen musclos fins i tot els que mai n’havien menjat! Aquesta recepta és del meu pare, així els feia quan jo era petita en Pehuen-Có un lloc meravellós en una badia de la costa sud de Buenos Aires…

Quins bonics records!!