GOLDEN MILK – LLET DAURADA

GOLDEN MILK – LLET DAURADA

Ingredients per a la pasta base de cúrcuma*
• 50 grams de cúrcuma en pols
• ½ culleradeta de pebre negre mòlt (3 g).
• 125 mil·lilitres d’aigua.

Elaboració
Ho posarem tot junt en un cassó petit a foc suau. Remenarem sovint fins a tenir una pasta espessa.
Reservarem i ho deixarem refredar en un pot de vidre amb tapa hermètic a la nevera.

Ingredients per a la llet daurada
• 1 tassa de llet, jo uso vegetal de coco i arròs, però pot ser vaca o alguna altra llet.
• 1 culleradeta d’oli de coco o ghee
• 1 branca de canyella
• 3 rodanxes de gingebre fresc
• ½ culleradeta de la pasta base de cúrcuma*
• Mel (al gust)

Elaboració
Posarem la llet en un cassó i li afegirem els altres ingredients. Escalfarem a foc mitjà i remenarem
constantment la mescla fins que comenci a bullir. La retirarem i afegirem mel al gust. S’ha de beure tèbia.

MOLT DE COMPTE!!
No és recomanable prendre cúrcuma si estem prenent anticoagulants