CREPS AMB FRUITES D’ESTACIÓ

CREPS AMB FRUITES D’ESTACIÓ

Ingredients

PER ALS CREPES
• 4 cullerades de Maizena (o 3 de farina)
• 1 got de llet de coco i arròs (o de vaca)
• 2 ous
• 2 cullerades d’oli de coco (o mantega)

PER AL FARCIT
• poma, pruna, préssec
• 3 dàtils remullats (15 minuts)
• 1 cullerada d’oli de coco
• canyella i ratlladura de taronja

Barregem tots els ingredients per a les creps amb una batedora tipus Turmix i deixem reposar. Mentrestant, pelem i tallem les fruites en grills.

Posem la cullerada d’oli de coco en una paella i quan estigui calent, saltem la fruita i els dàtils a trossets. Apaguem el foc, incorporem la pell de taronja. En una altra paella, preparar les creps.

Abans de ficar la pasta a la paella, assegurem-nos de batre la bé barreja perquè quedi homogènia. Estenem una capa fina a la paella i cuinem uns segons per cada costat.

Quan tinguis totes les creps preparades, és hora de farcir-les i escampar canyella per sobre, servim-les tèbies …

Delicioses per berenar o per a les postres de tardor.