BOLLO MAIMON

BOLLO MAIMON

Ingredients

• 6 ous eco
• 120 grams de sucre de coco
• 1 cullerada d’aiguardent o un altre licor
• 250 g de farina de blat de moro (Maizena)

 

Escalfem el forn a 180°C.

Separem el rovell de la clara i batem les clares a punt de neu. Després, a part, batem els rovells amb el sucre de coco, fins que quedi una crema espessa. Incorporem les clares a punt neu, lentament mentre remenem, al bol dels rovells. També hi posem l’aiguardent (jo vaig fer servir sake un licor japonès, ja sabeu que m’encanta barrejar cultures en la cuina, hahaha!). Tot seguit afegim la Maizena cullerada rere cullerada, suaument (ens podem ajudar d’un colador, perquè la farina caigui en forma de pluja).

Untem un motlle amb forat al centre, amb mantega o oli de coco i aboquem la preparació. Cuinem al forn a 180°C durant 30-35 minuts, fins que punxis amb un palet i surti sec i net. Ho decorem amb fruites de temporada i una coberta de llet de coco en pols barrejada amb d’aigua. També queda bé cobert de xocolata desfeta, o sense res.

Súper esponjós!