Albergínies a l’estil mediterrani

Albergínies a l’estil mediterrani

Ingredients
• 2 albergínies
• 1 grapat de panses roses
• 1 grapat de festucs pelats i triturats
• Allioli
• Sal i pebre al gust
• Ras El Hanout (barreja d’espècies marroquines: canyella, cardamom, coriandre, comins, cúrcuma, gingebre, llorer, pebre negre i blanc, pimentó dolç i nou moscada)

 

Preescalfarem el forn a 200°C, tallarem les albergínies a rodanxes gruixudes d’un cm +o– i farem uns talls subtils en diagonal, per un costat i per l’altre (com una quadrícula).

Untarem una safata per anar al forn amb allioli i distribuirem les albergínies; les untarem amb un pinzell amb allioli, o bé amb oli d’oliva, espolsarem les espècies marroquines, sal i pebre.

Cuinarem durant 15 o 20 minuts, fins que estiguin tendres i daurades. Quan estiguin llestes, les servim en una safata amb el iogurt, els festucs i les panses.

Ideal com a primer plat o un sopar lleuger; no em diguis que no és fàcil! Ric, nutritiu, de temporada i súper vistós!!

Enjoy!!